Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

MANUSI MARIME 10 FISKARS # 1003477

MANUSI MARIME 10 FISKARS # 1003477
MANUSI MARIME 10 FISKARS # 1003477
92.95 Lei
Fara Tax: 92.95 Lei
  • Stock: La comanda
  • Model: Manusi marime 10 Fiskars
  • Cod produs: 12.000219
Adauga in lista de favorite Compara acest produs

Manusile de iarna Fiskars sunt alegerea perfecta pentru a va proteja mainile in timpul sezonului rece. Concepute pentru confort si performanta, aceste manusi ofera o serie de avantaje pentru medii de lucru dificile in conditii reci.

Caracteristici-cheie ale manusilor de iarna Fiskars:

  • Protectie Eficienta impotriva Frigului: Mainile dvs. vor fi protejate de vant, frig si umezeala datorita designului special al manusilor, care pastreaza caldura si impiedica patrunderea elementelor externe.
  • Circulatie a aerului pentru confort: manusile sunt proiectate astfel incat sa permita circulatia aerului, ceea ce le face ideale pentru locuri de munca solicitante in medii reci. Astfel, puteti lucra in conditii optime, evitand transpiratia excesiva.
  • Protejarea Mainilor in timpul muncii: aceste manusi sunt perfecte chiar si pentru perioade lungi de utilizare. Proprietatile lor anti-alunecare si forma ergonomica asigura o prindere sigura a uneltelor si o manevrabilitate optima in timpul lucrului.
  • Forma ergonomica si prindere sigura: manusile sunt proiectate pentru a se potrivi confortabil mainilor si pentru a oferi o prindere sigura a uneltelor. Acest lucru va permite sa lucrati eficient si fara a va face griji cu privire la scaderea performantei din cauza temperaturilor scazute
Plantarea si ingrijirea plantelor
Tip produs Manusi

Recenzii pentru MANUSI MARIME 10 FISKARS # 1003477

Total recenzii (0)
click aici si adauga recenzie pentru acest produs.


Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.