Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

FOARFECA PENTRU GARD VIU POWERGEARX HSX92 FISKARS # 1023631

FOARFECA PENTRU GARD VIU POWERGEARX HSX92 FISKARS # 1023631
FOARFECA PENTRU GARD VIU POWERGEARX HSX92 FISKARS # 1023631
311.11 Lei
Fara Tax: 311.11 Lei
  • Stock: La comanda
  • Model: Foarfeca pentru gard viu Powergearx Hsx92
  • Cod produs: 47.000135
Adauga in lista de favorite Compara acest produs
Credit module tbi bank RO 3.3.5

87.96 Lei x 4 rate

Descopera performanta superioara in taierea gardului viu cu Foarfeca PowerGearX Hsx92 Fiskars ! Aceasta foarfeca reprezinta alegerea ideala pentru ingrijirea si tunderea gardului viu, oferind caracteristici remarcabile:

  • Manere din FiberComp™ pentru Greutate Redusa si Duritate: Cu manere confectionate din FiberComp™, aceasta foarfeca asigura o greutate redusa si duritate optima. 
  • Mecanism PowerGear™ pentru taieri Usoare: Inovatia se regaseste in mecanismul patentat PowerGear™, care face taierea cu 3,5 ori mai usoara in comparatie cu mecanismele standard. Experimenteaza eficienta si confort sporit in fiecare taietura.
  • Lama Superioara din otel durificat de inalta calitate: Lama superioara confectionata din otel (inalta calitate asigura un tais mai ascutit pe o perioada mai indelungata, rezistand coroziunii.
  • Acoperire antifrictiune PTFE pe lama superioara: Lama superioara este acoperita cu un strat antifrictiune PTFE, reducand frictiunea si facilitand taierea. Veti obtine taieturi fluide si precise.
  • Doua amortizoare pentru protejarea musculaturii bratelor: Aceasta foarfeca este echipata cu doua amortizoare, asigurand protectia optima a musculaturii bratelor in timpul lucrului.

Alege Foarfeca pentru Gard Viu PowerGearX Hsx92 Fiskars pentru o experienta de tundere confortabila, eficienta si precisa.

Foarfeca de gradina
Tip produs f Foarfeca gard viu

Recenzii pentru FOARFECA PENTRU GARD VIU POWERGEARX HSX92 FISKARS # 1023631

Total recenzii (0)
click aici si adauga recenzie pentru acest produs.


Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.